GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK VAN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKANIMIZ FATİH OCAK, GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SERKAN GÜL VE VAN İL BAŞKANLIĞI HEYETİMİZ;
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. HAMDULLAH ŞEVLİ, TUŞBA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHLİS CEYLANİ , VAN YATIRIM İZLEME KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRÜ İBRAHİM YAŞİN, VAN VALİLİĞİ İDARİ VE MALİ DENETİM MÜDÜRÜ, TUŞBA İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ CİHAN GÜZEL, VAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI AHMET BAKİ, TUŞBA İLÇE KAYMAKAMI MERAL UÇAR ARPA, VAN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜR VEKİLİ ALİ KUNCU, VAN DEVLET TİYATRO MÜDÜRESİ GÜL URGAN, DSİ. 17. BÖLGE MÜDÜRÜ YUNİS ŞENOL VE BİR ÇOK KAMU KURUM VE KURULUŞUNU ZİYÂRET ETTİK. TOPLANTIMIZI VE TANIŞMA YEMEĞİMİZDE BİR ARAYA GELDİK. MESAİ ARKADAŞLARIMIZI TEK TEK DİNLEDİK. DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ. OMUZ OMUZA BAŞARACAĞIZ. YENİ ÜYELERİMİZ; AİLENİZE HOŞ GELDİNİZ.

#BARIŞPINARIHAREKATI
#SÖZVERDİK