GAZİ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE TÜM VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİ KONFEDERASYONU OLARAK AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE TÜM VATANSEVER KAMU GÖREVLİLERİ KONFEDERASYONU OLARAK; 81 İLDEN GELEN TEŞKİLÂTIMIZLA; BİNLERCE ÜYEMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ ASLA UNUTMUYORUZ. GAZİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARIMIZ İLE BİZE GÖNÜL VEREN TÜM KAMU GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZ ADINA ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ.
AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCIMIZ AHMET KOCA, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ŞEHİT GAZİLER GENEL MÜDÜRÜ SELİM ÇELENK'LE BİR ARAYA GELEREK TEKLİFLERİMİZİ İLETTİK, İSTİŞARELERDE BULUNDUK. İNANIYORUZ Kİ YETKİLİ KONFEDERASYON OLDUĞUMUZDA 3.5 MİLYON KAMU GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZ ARTIK RAHATA KAVUŞACAK. SÖZ VERİYORUZ SADECE KİMSESİZLERİN SESİ OLACAĞIZ. TÜM KAMU GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZLA EL ELE VEREREK DAHA GÜZEL YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ.

ÇIKARSIZCA ÇALIŞIYORUZ.
HER GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ, ONUR DUYUYORUZ.

1. Şehit Gazi - Sen Büro
  2. Şehit Gazi - Sen Eğitim