2020-02-28 11:40:35

Dün gece saatlerinde Suriyenin idlip kentinde rejime bağlı savaş uçaklarının ağır bombardımanına maruz kalan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin konvoyuna karşı, düzenlenen hain ve alçak saldırıda şehit düşen  vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olan kahramanlarımıza acil şifalar diler, aziz milletimizin başı sağolsun. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren esad rejimini ve destekçilerini de  şiddet ve esefle kınıyor bu saldırının hesabı misliyle sorulacağından tüm dost ve düşmanlarımızın müsterih olmalarını istiyoruz.

Şehit Gazi Sen Konfederasyonu olarak; devletimizin ilgili makamlarından bu acıya karşılık olarak ülkemizin her köşesinde bayraklar yarıya çekilip ulusal yas ilân edilmesini bekliyoruz. Sendikamızın yüreği ve gönlü bu kutsal topraklara şehit düşen aziz ve kıymetli ailelerimizle birlikte olup yasta olduğumuzu, Şehitlerimizin her birine  bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, ruhları şad mekanları Cennet'ül Firdevs olsun.

Kamuoyuna saygılarımızla sunulur.

E-Posta Giriş Türünüzü Seçiniz