ŞEHİT GAZİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU OLARAK HAKSIZLIĞA DUR DİYORUZ

Şehit Gazi Sendikaları Konfederasyonu olarak;
Iğdır İl Özel İdaresinde görev yapan personellerin Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir Sen Sendikasına üye olmayan kamu görevlilerinin Dayanışma Aidatlarından 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunuyla hiç bir şekilde  bağdaşmayan haksız ve hukuksuz bir şekilde iki katı kesilmesiyle ilgili müracaat etmiş olduğumuz davanın kararı açıklanmış ve yargının bağımsızlığı bir kez daha tecelli ederek haklıdan yana kararını vererek söz konusu olan Dayanışma Aidatı ile ilgili yürütmenin durdurulması yönünde ve Şehit Gazi Sendikaları Konfederasyonu lehine karar verilerek davayı kazanmış bulunmaktayız. Bizler Türkiye'nin neresinde bir haksızlık ve hukuksuzluk varsa bunları durdurmak için var olmuş ve 3.5 milyon kamu görevlilerimizin haktan ve hukuktan yana sesi olduğumuzu ispat etmiş şerefiyle adalet ve hukuk sistemi içerisinde çalışan bir sendika olduk ve olmaya devam edeceğiz. Haklı mücadelemizden karşımızda kim durursa dursun asla taviz vermeyeceğimizi özellikle beyan ediyoruz. Şehit Gazi Sendikaları Konfederasyonu olarak ilgili yargı mensuplarına şükranlarımızı sunuyor, Iğdır İl Özel İdaresinde görev yapmakta olan kamu görevlileri kardeşlerimiz için de  bu kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

1. Şehit Gazi - Sen Büro
  2. Şehit Gazi - Sen Eğitim