AŞI VE PCR TESTİ UYGULAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İrfanı hür, vicdani hür nesiller yetiştiren öğretmenlerimize dayatılan Pc testi uygulaması son derece üzücüdür.
Vatansever Kamu Görevlileri Eğitim Sendikası olarak Aşı ve PCR dayatmasına tavrımız son derce nettir.
Bu dayatma karşısında kafalarını kuma gömen bir sendika olmak yerine haklının, özgür iradenin destekçisi olan bir sendika olarak tüm öğretmenlerimizin yanında olacağız. Çünkü sendikacılık hak neyse oraya yönelmek, eğilmeden bükülmeden mücadele etmektir.
Her şeyden önce yasal zeminde hak arayan bir sendika olarak Aşı ve PCR dayatmasında; öğretmenlerimizin sonuna kadar yanında ve arkasındayız. Dayatmanın olmadığı platformlarda öğretmenlerimizle birlikte omuz omuza daha özgür yarınlara…..
   *Yürütmenin durdurulması ve iptali istemiyle ilgili hukuki süreç başlatılmasına,
      *Hukuki süreç tamamlanıncaya kadar dik duruşumuzu sonuna kadar sergileyeceğimize ve bundan vazgeçmeyeceğimize ,
    *Bu süreçte üyelerimize baskı ve zorlama yapılması halinde, baskı uygulayanlar hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve üyelerimize bu durumlarda hukuki destek verilmesine karar verilmiştir.
Vatansever Kamu Görevlileri Eğitim Sendikası