SENDİKAMIZDAN HABERLER

Şehit Gazi Sen Konfederasyonu’na  Tek-Sen Katıldı!

Şehit Gazi Sen Konfederasyonu ve Tek-Sen, yaptıkları ortak açıklamayla birleşme kararı aldıklarını duyurdu.

Her iki sendikanın üyeleri ve yöneticileri, uzun süren müzakerelerin ardından ortak bir karara vardı. Birleşme sürecinin, sendikaların güçlerini birleştirerek daha etkili bir şekilde çalışmalarını sağlayacağına inanılıyor.

Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Başkanı Tuna AVCI, yaptığı açıklamada, “Bu birleşme, Türkiye'deki kamu çalışanlarının haklarını daha etkin bir şekilde savunmak için önemli bir adımdır. Birlikte daha güçlüyüz ve üyelerimizin çıkarları için daha etkili bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Tek-Sen Başkanı Mikail DURAN “Sendikalar olarak aynı hedeflere yönelik bir araya gelmek, üyelerimizin menfaatlerini daha etkin bir şekilde korumamızı sağlayacaktır. Bu birleşme, Türkiye'deki kamu çalışanlarının sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak için bir fırsattır” şeklinde konuştu.